top of page
WK-SHoot-Selectie-13-09-2017-7723-need-p

ONOVERTROFFEN

prestaties

Accoya is een zeer solide product dat wereldwijd vanuit veel verschillende perspectieven wordt getest. Veel tests zijn gedurende vele jaren onder reële omstandigheden uitgevoerd.

Accoya is zo betrouwbaar dat het al vele jaren wordt gebruikt door wetenschappers als maatstaf waaraan andere behandelingen en aangepast hout worden gemeten.

Accoya_Icons_RGB_NL_50YrWarranty_onwhite

50 JAAR

GARANTIE

50 jaar garantie boven de grond dat zelfs teak overtreft. Zodat u de zekerheid heeft dat uw project jaren lang mee zal gaan.

Accoya_Icons_RGB_NL_25YrWarranty_onwhite

25 JAAR

GARANTIE

25 jaar garantie in grond- en / of zoet watercontact, zodat u ook hier gerust kunt zijn dat Accoya tientallen jaren meegaat.

Prestaties

Accoya biedt een ongekend vertrouwen in hout. U mag er zeker van zijn dat het hout niet zichtbaar zwelt, krimpt of vervormt in wisselende klimaten. Het is zeer duurzaam en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden. Bovendien heeft het een garantie tegen rot van 50 jaar boven de grond, en 25 jaar in grond- en/of zoet water contact. Het bewijs dat u een leven lang kunt genieten van vormstabiel Accoya hout.

ZEER

STABIEL

ZEER

DUURZAAM

INSECTEN-

BESTENDIG

VOOR ALLE

KLIMATEN

Het hout is getest, het zal niet zichtbaar zwellen, krimpen of vervormen bij minimale beweging.

Ideaal buitenhout. Doorstaat de tand des tijds in alle klimaten. Duurzaamheidsklasse hout:

1 (EN 350).

Zeer goed bestend tegen aantasting en schade door insecten. Accoya is onverteerbaar voor een breed scala aan insecten (waaronder termieten), wat resulteert in een effectieve aanvalsbarrière.

De ideale keuze voor de meest extreme klimaten.

bottom of page