top of page
Radiata-Forest-EJ-Feb-2019-16-1900x952.j

ONOVERTROFFEN

duurzaamheid

De uitstekende referenties van Accoya beginnen bij de inkoop van de grondstof. Accoya gebruikt alleen hout uit FSC®-gecertificeerde bossen, waarin wordt bewezen dat ze op een milieuvriendelijke, sociaal gunstige en economisch levensvatbare manier worden beheerd.

 

Deze bossen zijn een natuurlijke, hernieuwbare oplossing voor wereldwijde milieuproblemen zoals klimaatverandering, vernietiging van ecosystemen en aantasting van het landschap als gevolg van toenemende consumptie.

LAGE IMPACT OP

HET MILIEU

LAGE CO2-

UITSTOOT

Duurzaamheid

Het voelt goed om te weten dat Accoya hout in elke levensfase een minimale impact op het milieu heeft.

Bestrijd de CO2-uitstoot voor een gezondere planeet met de lage CO2-voetafdruk van Accoya.

Accoya biedt een ongekend vertrouwen in hout. U mag er zeker van zijn dat het hout niet zichtbaar zwelt, krimpt of vervormt in wisselende klimaten. Het is zeer duurzaam en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden. Bovendien heeft het een garantie tegen rot van 50 jaar boven de grond, en 25 jaar in grond- en/of zoet water contact. Het bewijs dat u een leven lang kunt genieten van vormstabiel Accoya hout.

DUURZAAM INGEKOCHT

100 % RECYCLEERBAAR

NIET GIFTIG

WERELDWIJDE ACCREDITATIES

Accoya hout komt uit snelgroeiende, duurzaam gecertificeerde bossen en helpt de wereldwijde uitdaging van klimaatverandering aan te gaan.

Veilig voor mens, huisdier en het milieu.

U draagt niet bij aan stortplaatsen of andere vormen van milieuschade in tegenstelling tot andere materialen zoals PVC, kunststof / plastic, composieten en aluminium

U kiest hiermee het beste. Accoya heeft betere wereldwijde milieureferenties dan enig vergelijkbaar product

bottom of page